من فترة طويلة وانا احس بنبض في فكي الايسر ورايت انه عرق واضح في المرآة

icon 12 يناير 2017
السلام عليكم من فترة طويلة وأنا أحس بنبض في فكي الأيسر ورأيت أنه عرق واضح في المرآة ويمتد لأسفل العين وألم قوي في اللثة السفلى والآن هبطت اللثة وتشققت من أطرافها وتألم بقوة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نورالدين طﻻل
طب اسنان
عليك بمراجعه طبيب الاسنان للكشف و تحديد السبب و طريقه العلاج و سلامتك