هل المثبت الداخلي للاسنان يوضع مدي الحياة ام لفترة محددة ؟ لاني سمعت من يقول مدي الحياة وسمعت من يقول فترة محددة وهل يسبب اي مشاكل بالكلام او نطق الحروف ؟ فاريد التاكد شكرا

icon 20 يناير 2018
هل المثبت الداخلي للاسنان يوضع مدي الحياة ام لفترة محددة ؟ لاني سمعت من يقول مدي الحياة وسمعت من يقول فترة محددة وهل يسبب اي مشاكل بالكلام او نطق الحروف ؟ فاريد التاكد شكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سامر مصطفي
طب اسنان
مدي الحياه
الدكتور عمرو عبد الرحمن
طب اسنان
يكون مدي الحياه ولا يؤثر علي النطق ولا الكلام