ابنى مولود بقاله ٢٥يوم رضع اول يومين صناعى ولما بدأ اللبن ينزل رضعته طبيعى ومع كل رضعه طبيعى يعمل حمام شبه الاسهال اثناء الرضاعه لما اخد رضعه صناعى نام ومعملش حمام ممكن اعرف

icon 16 يناير 2019
ابنى مولود بقاله ٢٥يوم رضع اول يومين صناعى ولما بدأ اللبن ينزل رضعته طبيعى ومع كل رضعه طبيعى يعمل حمام شبه الاسهال اثناء الرضاعه لما اخد رضعه صناعى نام ومعملش حمام ممكن اعرف

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة انجي محمد ابراهيم عفيفي
طب عام
وقفي صناعي خالص و كملي طبيعي و متديش اي علاجات يومين الاسهال حيبتدي يتحسن

تعليقات الزائرين

ب ب

بنتى ليها شهر بترضع طبيعى وزنها الدكتور الاول قال انه طبيعى وان الطفل بيزيد حوالى 150 جم اسبوعيا ووزنها كويس بس كانت بتبكى شويه دكتور تانى قال ادوها نان كومفورت هل دا صح ولا غلط ونعمل اى

icon 12 فبراير 2024