اعاني من مشاكل في الهضم بسبب جرثومه المعده اخر علاج اختو هو هايكور شهر

icon 10 نوفمبر 2018
اعاني من مشاكل في الهضم بسبب جرثومه المعده اخر علاج اختو هو هايكور منذ شهر ولان اعاني من مشاكل بالهضم وعدم الهضم لفتره طويله اتمني افادتي وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
تاكد من سبب معاناتك . اولا يجب التاكد من شفاء ااجرثومة ااحلزونية من خلال اجراء فحص النفس breathing urea