انا اعانى من اسهال من ايام وبستخدم انتينال بس لسه البراز رخو ومش بقدر

icon 12 ديسمبر 2015
انا اعانى من اسهال من 3 ايام وبستخدم انتينال بس لسه البراز رخو ومش بقدر اتحكم فيه وقبلها من 7والى شهر كنت بعانى من امساك وبعدها اسهال ولكن اﻻسهال فيه مخاط ويحدث اكثر من 5 مرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور كمال الدين الاتربي
باطنية
هذا عرض مهم وقد يكون بسبب تقرحات القولون او اورام بلقولون ولذلك قد يكون المنظار القولونى هام