باخد علاج فيرس سي الثنائي المصري مبي فيروباك والربافرين pcr سلبي بعد ي

icon 1 أبريل 2015
باخد علاج فيرس سي الثنائي المصري مبي فيروباك والربافرين pcr سلبي بعد 21 يوم والدكتور قال يقلل الربافرين ل 800 بدل 1200 هل هياثر علي حاجة بناء علي التحليل hemogilbn 10.9&PCV30

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور هشام الوكيل
الجهاز الهضمي والكبد
يختلف ذلك حسب نسبة الهيموجلوبين قبل العلاج و معدل حدوث الانيميا.. عموما ننصح بعدم نزول الجرعة عن 800