جالى من يومين حاجه كده مثل حبه العدس داخل فتحه الشرج ورحت لل اعطانى دا

icon 20 ديسمبر 2015
جالى من يومين حاجه كده مثل حبه العدس داخل فتحه الشرج ورحت للدكتور اعطانى دالاسين كبسول فيوسيدين مرهم مع العلم كل ما اضع المرهم داخل فتحه الشرج احس بسخونه هل هذا مفيد

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور خالد المهدي
الجهاز الهضمي والكبد
لا باس عليك -- مافيش داع للقلق-- الاهم ان تتخلصي من الامساك ان كان فيه