عندى الاعراض الاتية وعاوز اية تشخيص المرض الامساك المزمن انتفاخ البطن

icon 26 يونيو 2013
عندى الاعراض الاتية وعاوز اعرف اية تشخيص المرض الامساك المزمن - انتفاخ البطن خصوصاً بعد الاستيقاظ من النوم صباحا - وجود غازات بأستمرار طول اليوم عاوز اعرف اية نوع الاكل والخضروات اللى المفروض أأكلها واية اللى اتجنبه ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
اولا تخلص من الامساك بتناول حوالي 8 اكواب ماء يوميا وابدأ يومك بتناول من 2 الى 3 اكواب ماء بحرارة الغرفة عند الاستيقاذ فورا ، وتناول الاطعمة المليئة بالالياف الموجودة بالخضار والفاكهة اقراء القولون العصبي في موقعنا الطبي Altibbi