عندى شعور معظم الوقت ان بطنى ملينة اووى ومش بقدر اتنفس الا بصعوبة . والنفس العميق لا اقدر اتنفسة . ارجو المساعدة ما العلاج فى هذا ولو حابب اكشف اكشف عند دكتور اية ؟!

icon 20 يوليو 2015
عندى شعور معظم الوقت ان بطنى ملينة اووى ومش بقدر اتنفس الا بصعوبة . والنفس العميق لا اقدر اتنفسة . ارجو المساعدة ما العلاج فى هذا ولو حابب اكشف اكشف عند دكتور اية ؟!

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور هشام الوكيل
الجهاز الهضمي والكبد
ننصح بزيارة طبيب الجهاز الهضمى للفحص الطبى