عندي عسر هضم وباخد برشام ديجيستن بعد الاكل بس بردو بحس وانا باكل اني مش قادرةاكل وعايزة ارجع رغم اني منتظمة بالبرشام ده،اغير برشام ديجيستن ؟ وهل فيه برشام اقوي لعلاج عسر الهضم

icon 27 سبتمبر 2015
عندي عسر هضم وباخد برشام ديجيستن بعد الاكل بس بردو بحس وانا باكل اني مش قادرةاكل وعايزة ارجع رغم اني منتظمة بالبرشام ده،اغير برشام ديجيستن ؟ وهل فيه برشام اقوي لعلاج عسر الهضم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمار خليل ابو رجيله
باطنية
يبدو انه في التهابا في المعده .. وبهذا الفحص السريري عند الباطنة مهم وكتابة العلاج اللازم لالتهابات المعده .. ان لم يكن هناك مشاكل معا القاولون