لو سمحت يا انا نحيف وزني تقريبا والطول ولكن دايما بحس بالجوع وان بطني

icon 18 فبراير 2017
سلام....لو سمحت يا دكتور ...أنا نحيف. .وزني تقريبا 63 والطول 167 ولكن دايما بحس بالجوع وإن بطني صوتها بيطلع حتي بعد الأكل ب ساعة ..وجسمي نحيف دايما. .ممكن تساعدني من فضلك

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نسيب الشبلي
جراحة عامة
اعتقد بأن وزنك مثالي ولست نحيفا. ننصح بفحص براز لتحري الطفيليات.