ما سبب ارتفاعldh عملت صورةctدماغ سليم وصورة سونار بطن سليم وظائف كبدوك

icon 25 نوفمبر 2015
ما سبب ارتفاعldh366 عملت صورةctدماغ سليم وصورة سونار بطن سليم وظائف كبدوكلى سليم ورحت طبيب قلب عملت ايكوسليم انثى43كان في التهاب مسالك وطفيليات بالامعاء hg12.3 wbc8.60 rbc4.28

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد نجيب عبدالله
الجهاز الهضمي والكبد
366 من اصل كام؟ لأن المعدلات تختلف حسب المعمل .. وايه مشكلتك اكلينيكيا .. ال دي اتش لوحده مرتفع مش دلالة مرضية