مصابة بحمي البحر الابيض المتوسط وبيتسبب ف ارتفاع درجة حراراتها بشدة وا

icon 23 أكتوبر 2018
اختي مصابة بحمي البحر الابيض المتوسط وبيتسبب ف ارتفاع درجة حراراتها بشدة والام داءمة ف المعده هل ده خطير ولا ده

إجابات الأطباء على السؤال

يجب  تناول  العلاج اللازم ’ للتتخلص  من  الاعراض  المزعجة , سلامات

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام

يجب  تناول  العلاج اللازم ’ للتتخلص  من  الاعراض  المزعجة , سلامات

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
هو اصابة وراثية لان لها علاقة بالجينات ونجدها في سكان حوض البحر الابيض المتوسط والشرق الاوسط .يجب اتباع العلاج مع الطبيب خاصة في حالات النوبات والعوارض المزعجة . والعلاج يكون حسب العوارض . الكولشسين هو عادة دواء يستعمل خارج النوبات ولمنعها بجب الاكثار من شرب الماء