انا اعمل في الحديد عملي ثقيل وبداتاشعر بالم في اليدين واخذت ادويه وعند استعمال الادويه يخف الام وبعده يرجع الام وبعدهه صار ورم في العضله الاسفل المفصل الكوع

icon 20 مارس 2016
انا اعمل في الحديد عملي ثقيل وبداتاشعر بالم في اليدين واخذت ادويه وعند استعمال الادويه يخف الام وبعده يرجع الام وبعدهه صار ورم في العضله الاسفل المفصل الكوع

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائي علاج طبيعي هيثم حسن سيد محمود
أخصائي علاج طبيعي
اهلا بحضرتك اللي عند حضرتك التهاب ف اعصاب اليدين ولاعتمادك ع الادوية بدون الراحه حصل التهاب كمان ف العضلات العلاج كالاتي الراحه ثم الراحة ثم الراحة ثم الراحة ثم اخذ العلاج المناسب لكي ينتهي التهاب الاعصاب والعضلات لفتره من ١٠ ايام حتي اسبوعين ثم مباشرة العمل ولكن ليس بنفس المجهود اللذي كنت تمارسه ولكن اقل