بع فترة اد اية يا ابدا امشى على اليزاروف بدون عكازيين

icon 17 سبتمبر 2012
بع فترة اد اية يا دكتور ابدا امشى على اليزاروف بدون عكازيين ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
بعد مرور شهرين يمكن المشي دون عكاز ويلزم فترة من التأهيل للمشي دون عرج والتدريب على المشي بطريقة مناسبة والعمل على تحسين زاوية الحركة في الركبة والعمل على تقوية عضلات الفخذين

تعليقات الزائرين

زائر زائر

حالة ٤٠ مركب مسمار نخاع من ٤ شهور والعضم ملحمش لان بيجيله صديد ويروح هل يشيل المسمار ويركب جهار ام يمشي عليا علشان تلحم

icon 27 يناير 2022