تفصيل عملية تليف الابهام ؟؟ وكم تستغرق من الوقت والتكلفة

icon 30 أغسطس 2013
تفصيل عملية تليف الابهام ؟؟ وكم تستغرق من الوقت والتكلفة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
عملية ازالة التليف عن الوتر عملية بسيطة ولا تزيد عن نصف ساعة ونتائجها ممتازة , العملية تتم بفتح الجلد والاتجاه نحو الوتر وتحريره من التليفات والتأكد من ان الابهام او غيره من الاصابع يمكن ثنيه وبسطة دون عقد او تحدد

تعليقات الزائرين

R R

بنوتي عندها سنه و٩شهور عندها تليف ف صوباع الابهام اليد الشمال كشفت عند دكتورين واحد قال علاج طبيعي وبعده عمليه وبعد العمليه تجبيس الصوباع لحد الكوع لمده شهر والدكتور الاخر قال مفيش علاج طبيعي ولازم عمليه ومفيش تجبيس بعد العمليه وعلاج طبيعي بعد العمليه هي ف عضمه بارزه ف اخر الصوباع وكان متني شويه بس بالتمارين اللي الدكتور الاول قال عليها الصوباع بيتفرد والعضمه بتحتفي شويه بس بعد التمارين بيرجع تاني لوضعه ممكن نصيحه وهل ف خطر عليها من البنج الكلي

icon 18 أبريل 2023