ربيع هل فك جهاز اليزاروف يكون ببنج كلى ام بدون بنج نهائى لان المستشفى

icon 16 سبتمبر 2012
دكتور ربيع هل فك جهاز اليزاروف يكون ببنج كلى ام بدون بنج نهائى لان المستشفى فى مصر هى مستشفى تعليمى تقول بدون بنج نهائى فهل هذا صحيح وهل سيوجد الم اثناء الفك وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
في البلدان الاوروبية يتم ازالة الجهاز في العيادة مع مسكن بسيط , في الاردن ودول عربية اخرى وبسبب الالم ولحساسية مريضنا وخاصة في القطاع الخاص لكي لا يشعر المريض بالالم يتم ازالة المثبت تحت التخدير العام واظنها مدرجة ضمن سياسة الاعتماد الامريكي
الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
السلام عليكم من ميزات المثبت الخارجى انة يمكن رفع المثبت الخارجى مثل جهاز اليزاروف فى العيادة الخارجية وهى عملية بسيطة مع التمنيات بلشفاء بهاء على قرنه Bahaa Ali kornah Prof. of Orthopaedic Surgery Al-Azhar university . Cairo Egypt Clinic: 90 D Ahmed Orabi St. Mohandessin, Giza, EGYPT TEL FAX:: 00 202 33459906 Mobile Clinic : 00 20 1223433418
الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
لا خوف من ازالة الاسياخ والمثبتات في جهاز اليزاروف , المستشفى التعليمي هي علامة زائدة لاي مستشفى وليس علامة نقص, الازالة تتم بتخدير كامل

تعليقات الزائرين

زائر زائر

بقول لحضرتك يادكتور انا كنت مركب جهاز اليزاروف وشيلتو الحمد لله والدكتور عملي جبيرة في رجلي وبيقولي متحطهاش علي الارض لمدة اسبوعين عايز اعرف ليه معلش

icon 27 مارس 2023