زوجتي مريضة لمدة و من الاعراض كترة الحمة تصل حتى ٪ وجميع مفاصيلها تالم

icon 11 أغسطس 2017
زوجتي مريضة لمدة سنة و من الاعراض كترة الحمة تصل حتى 41٪ وجميع مفاصيلها تالمها كانها قامت بحصص رياضة حيت جميع التحليل لا يوجد بها شيء سيء ولكن سكانيل توراطيكس بين ان هناك غدد

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور وسام جودة
الروماتيزم والمفاصل
الف سلامة عليها ..الم المفاصل اذا استمر اكتر من شهر لازم نعرف سببه ..الالم ده جرس الإنذار اللي بيقولنا ان في مشكلة ماينفعش نتجاهلها..التحاليل وحدها ليس لها قيمة ..الروماتويد علي سبيل المثال لا يستبعد بالتحليل ..لان في حاجة اسمها روماتويد سلبي..الفحص الدقيق من الطبيب المتخصص هو الاساس..نصيحتي ليك ..لازم طبيب امراض الروماتيزم والمفاصل يشوفك في اقرب وقت