لوسمحت انا اشعر بالم في ركبة الرجل اليمنى و الالم احيانا يختفي فترة ثم

icon 12 أغسطس 2015
السلام عليكم لوسمحت أنا أشعر بألم في ركبة الرجل اليمنى وهذا الألم أحياناً يختفي فترة ثم يرجع ثم يعود وهكذا وقد عملت عليها حجامة ولازالت المشكلة قائمة وشكرا طولي ١٧٤ وزني ١٠٥

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
اذا كان ثني الركبه يزيد الالم يعني فعلا مشكله في الركبه وميزة الالم متى يزيد ومتى يخف هل يوجد ورم هل هناك صوت والاسباب كثيره رضوض التهاب تمزق وكل امراض الروماتيزم تعمل الم في الركبه مطلوب فحص سريري وتصوير وفحص دم عليك قدر الامكان عدم ثني المفصل التخفيف من صعود ونزول الدرج عدم استخدام المرحاض الارضى والسير في ارض مستويه تخفيف الوزن

تعليقات الزائرين

A A

لو سمحت لو شاب عنده 25 سنه عنده خشونه بسيطه اوي لو خد العلاج بانتظام فتره شهرين زي ما الدكتور قايله ممكن الخشونه ما تجيلهوش تاني ؟

icon 15 يونيو 2023