لو سمحت امي عندها انزلاق بلفقرات والاطباء الي بدولتي مو تمام ولا شغلهم

icon 24 ديسمبر 2017
مرحبا دكتور لو سمحت امي عندها انزلاق بلفقرات والاطباء الي بدولتي مو تمام ولا شغلهم تمام اقدر ابعثلك صور الرنين وترد علي وتقول لو كانت بحاجه لعمليه او مجرد علاج طبيعي فيزيائي ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
الفحص السريري مهم والتصوير وتحليل الدم كله يكمل بعضه والعلاج الطبيعي جيد ومع الارشادات لحياتها اليوميه في النوم الجلوس الوقوف العمل تتلقاها من المعالج