لو سمحت انا بعانى من الم فى ركبتى من سنوات وكل ما اروح ل يقولى حاجة مخ

icon 16 أكتوبر 2014
لو سمحت انا بعانى من الم فى ركبتى من 5سنوات وكل ما اروح لدكتور يقولى حاجة مختلفة عن الثانية دكتور يقولى خشونة وتانى يقولى لا كفيش خشونة بتيجى فى سن صغير انا عندى 24 سنة انا عايزة اعرف ايه التحاليل اللى ممكن اعملها والاشعة اللى توضح اللى فى ركبتى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبدالله عبدالجليل سلام
جراحة العظام والمفاصل
عليك بعمل صورة الرنين المغناطيسي