ما هى المده الزمنيه بعد عمليه شريحه ومسامير فى الذراع الايمن فى العضد ليستطيع تحريك ذراعه بسهوله بدون الم

icon 28 فبراير 2016
ما هى المده الزمنيه بعد عمليه شريحه ومسامير فى الذراع الايمن فى العضد ليستطيع تحريك ذراعه بسهوله بدون الم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسماعيل غزال
جراحة العظام والمفاصل
لا تقل عن ستة أسابيع

تعليقات الزائرين

زائر زائر

أنا عملت عمليه شرايح ومساميرا من ٢٠ يوم ف دراعي الأيمن فوق المفصل هحرك ايدي تاني طبيعي

icon 27 يناير 2021
محمد سعيد محمد سعيد

انا مركب شرايح ومسامير وعمري 16وفات 6اشهر وفي وجع في الشريحة فوق الكوع هل كدة ممكن تتشال

icon 28 أكتوبر 2021
زائر زائر

عامل عمليه من 35 يوم تركيب اثنين شريحه في الذراع اليمين وفي شريح مشروخه و فك مسمار ممكن اعرف التكلفه كم

icon 30 نوفمبر 2021
زائر زائر

لو سمحت أنا عملت عمليه تركيب شريحة واربع مسامير كان عندي كسر في العقد وخلع وعضم مفتت من سته أشهر دلو قتي أنا بعمل علاج طبيعي بس بقدر تحرك كتفي بنسبة ٥٠٪ مش قادر ارفع لفوق كالطبيعي هل اداوم علي العلاج الطبيعي ولا في حد معين لرفع الكتف مش هقدر اجيب مهما عملت

icon 2 أكتوبر 2022
B B

انا مركب سلك العظام في السبابة يتشال بعد قد اية وهل حقدر احرك صباعي تاني ولة لا ارجو الرد

icon 11 ديسمبر 2022
M M

لو سمحت انا كان حصلي كسر ف مفصل كوعي وعملت عمليه وركبت سلك هل بعد العلاج الطبيعي الذراع هيتفرد للمدي الطبيعي ولا هيكون في اختلاف

icon 11 يناير 2023
حسن  طه حسن طه

السلام عليكم أنا عامل عمليه في ذراعي اليمين فكيت الجبيره بعد شهرين من العمليه بس الدكتور قلي عندك تيبس في الكوع اعمل علاج طبيعي كام جلسه عشان اعرف احرك ذراعي عادي

icon 17 مايو 2023