من فضلك كعب رجلى بقاله اكتر من شهر مجننى ومولع مش قادرة ادوس عليه ممكن

icon 15 أبريل 2016
السلام عليكم من فضلك كعب رجلى بقاله اكتر من شهر مجننى ومولع مش قادرة ادوس عليه ممكن من فضلك تقولى لى احسن علاج يهدى الالم ده ايه شكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اشرف اسماعيل يوسف
جراحة العظام والمفاصل
ابدئي بالأدوية والمسكنات، اعملي تمارين استطالة لعضلة البطة، فصلي فرشة للحذاء وتخفي وزنك اذا زايد، وممكن عمل علاج طبيعي(موجات تصادمية). اذا ما راح الالم، فافضل شيئ هو إبرة كرتزون.