انا طالب قسم حاسبات كلية العلوم مؤخرا بحسس بزغلله والم فالعين ... مذاكرتى كلها على الاب توب فركت انى اعمل نظاره وانا قاعد على اللاب هل هتاثر على نظرى او ممكن اتعود عليه؟؟

icon 19 ديسمبر 2015
انا طالب قسم حاسبات كلية العلوم مؤخرا بحسس بزغلله والم فالعين ... مذاكرتى كلها على الاب توب فركت انى اعمل نظاره وانا قاعد على اللاب هل هتاثر على نظرى او ممكن اتعود عليه؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد صافي
طب عيون
ممكن النظارة تريحك على الاب توب