زرع عدسة لطول النظر اسمها عدسة الانكسار لان الحامل او الكبسولة بتاعة العدسة مش موجودة عايزة اعرف هى ايه وايه نظامها وكمان زرعة العدسة ع القزحية وايه الفرق بينهم

icon 13 سبتمبر 2016
زرع عدسة لطول النظر اسمها عدسة الانكسار لان الحامل او الكبسولة بتاعة العدسة مش موجودة عايزة اعرف هى ايه وايه نظامها وكمان زرعة العدسة ع القزحية وايه الفرق بينهم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد صافي
طب عيون
زرع العدسة على القزحية ممكن ان تسبب التهابات من وقت لآخر اما العدسة التي يتم تثبيتها على صلبة العين فهي أفضل في حال عدم وجود الكبسولة الخلفية للعين