ابي عمل القسطرة :اعلموني ماذا افعل رجاءا LMS:No significant LAD:Critical proximal lesion Lt CX: Diffusely diseased with multiple critical lesion LV: not done for CABG surgry

icon 11 سبتمبر 2015
ابي عمل القسطرة :اعلموني ماذا افعل رجاءا LMS:No significant LAD:Critical proximal lesion Lt CX: Diffusely diseased with multiple critical lesion LV: not done for CABG surgry

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة نفيسه محمود الوظائفي
طب عام
They had advices you for surgery not angioplasty . The lesions you have are dangerous