انا قلبى بيوجعنى اوى وبحس بضيق تنفس لما ابذل مجهود حتى لو قليل بتعب وممكن يغمى عليا كشفت قبل كدا وعملت تحاليل الدكتور قالى عندك انيميا ونقص كالسيوم وجع القلب ممكن يكون م النقص

icon 25 أبريل 2018
انا قلبى بيوجعنى اوى وبحس بضيق تنفس لما ابذل مجهود حتى لو قليل بتعب وممكن يغمى عليا كشفت قبل كدا وعملت تحاليل الدكتور قالى عندك انيميا ونقص كالسيوم وجع القلب ممكن يكون م النقص

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد رافت السلاموني
باطنية
الف سلامة ممكن طبعا من الانيميا و لكن طالما حصل اغماء فانصح حضرتك بعمل ايكو على القلب و رسم قلب

تعليقات الزائرين

صفاء عبدالمنعم محمد الطناني صفاء عبدالمنعم محمد الطناني

السلام عليكم انا عندي36سنه ومتزوجه من 18سنه وعند اولاد وانا مريضه روماتوييد من سنه وباخد علاج دلوقتي من حوالي شهر عندي اختناق جامد في الصدر والم مع الحركه والمجهود وبكون رايحه في النوم اقوم مفزوعه علشان نفسي بيروح او زي قلبي بيوقف وتفضل ضربات القلب سريعه لمده 10دقايق ورحت كشفت وعملت رسم قلبي عادي قالو مفيش حاجه والموضوع عمال يزيد عندي خنقه في صدري وتقل والم وكتمان بيزيد وزراعي الشمال وقبتي وجنبي الشمال كله تعبانه اوي

icon 6 أكتوبر 2023