انا ولدتى عمرها وكانت طول هذه الفتره بحاله كويسه لحد شهر الافات جلها ج

icon 16 سبتمبر 2015
انا ولدتى عمرها 60 عام وكانت طول هذه الفتره بحاله كويسه لحد شهر 3 الافات جلها جلطه بس الحمدالله بقت كويسه بس عندها الان ضعف عام فى كل جسمه وهزلان جربت كل الفيتمينات لكنها ضعيف

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
المهم الالتزام بالعلاج الموصوف والمتابعة الدورية مع الطبيب المعالج وتدريجيا ستستعيد عافيتها