عدم انتظام دقات القلب بطيئه وانا مريضة ضغط للضغط وهو الان منتظم اخدت كوردارون شهر بس مش مريحني وباخد توسيرتيك عالريق وكونكور ٥ نصين ليل ونهار وميكاردس بلس 80\12.5

icon 1 أكتوبر 2016
عدم انتظام دقات القلب بطيئه وانا مريضة ضغط للضغط وهو الان منتظم اخدت كوردارون شهر بس مش مريحني وباخد توسيرتيك عالريق وكونكور ٥ نصين ليل ونهار وميكاردس بلس 80\12.5

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمرو الكرمي
القلب والاوعية الدموية
ممكن التنسيق مع طبيبك لتعديل الدواء اذا كان هناك أعراض جانبية