مريض القلب بتاعه سرعه دقات القلب زياده عن المعجل الطبيعي لدرجه انتفاض الجسم من مكانه وصوت من القل طالع زي حكه السنان في بعضها كده بعدها هبوط مفاجئ وزرقان في اللسان

icon 7 أبريل 2019
مريض القلب بتاعه سرعه دقات القلب زياده عن المعجل الطبيعي لدرجه انتفاض الجسم من مكانه وصوت من القل طالع زي حكه السنان في بعضها كده بعدها هبوط مفاجئ وزرقان في اللسان

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
أسباب ذلك كثيرة وفي مقدمتها التسارع القلبي بأنواعه المختلفة والفحص الطبي السريري هو الوسيلة الوحيدة التي من خلالها يمكننا التحقق