التهابات المثانة 200 تسببت في وجود رمل ع الكليةاليمين واخدت مضادات حيوية ابر وريد وحبوب وفوار وحبوب لتوسيع الحالب فالالتهابات بقت100 بقالى شهر بلا تحسن وبرضع طفله 3 شهور الحل؟

icon 22 مارس 2019
التهابات المثانة 200 تسببت في وجود رمل ع الكليةاليمين واخدت مضادات حيوية ابر وريد وحبوب وفوار وحبوب لتوسيع الحالب فالالتهابات بقت100 بقالى شهر بلا تحسن وبرضع طفله 3 شهور الحل؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور بيتر سمير جورجي
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
عمل ن مزرعه