انا عملت عمليه دوالى وكنت عايز اتاكد من نجاحها بعمل موجات صوتية بعد العمليه كم من الوقت لتحديد عمل الموجات ؟

icon 11 سبتمبر 2018
انا عملت عمليه دوالى وكنت عايز اتاكد من نجاحها بعمل موجات صوتية بعد العمليه كم من الوقت لتحديد عمل الموجات ؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد حسني
الطب الجنسي
يظهر تاثير العملية علي السائل المنوى بعد ثلاثة اشهر من العملية. اما العملية نفسها يمكنك الاطمئنان عليها بعدها بشهر