انا عندى و ظهر فجاه اعراض ف البول عندى و الاعراض معروفه و تابعتها عرفت

icon 20 يوليو 2013
انا عندى 20 سنه و ظهر فجأه اعراض ف البول عندى و الاعراض معروفه و تابعتها عرفت ان دى اعرض مرض السيلان المرض جالى من 3 سنين و انا لحد دلوقتى معالجتوش عايز اعرف دى فيه خطر على حياتى و صحتى و حاجه تانيه هل كده سببلى عقم ولا لا ارجوو الاجابه وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
تمت الاجابه
الدكتور احمد صلاح شاهين
الكلى
هل انت متاكد انه مرض السيلان اللي عندك ؟؟ وكيف اتاكدت ؟ فاذا كان المرض هو السيلان كما تتوقع فالاهم هو التوقف عن ممارسة الجنس لمدة أسبوعين واخذ مضاد حيوي ازيثروميسن 1 جم مرة واحدة فقط لمدة يوم واحد بالمعني جرعة واحدة فقط انت وشريكك الجنسي ياخذ نفس العلاج لجرعة واحدة فقط هذا مالدي