علاج صديد البول والاملاح

icon 29 ديسمبر 2015
علاج صديد البول والاملاح

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سالم محمد السري
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
الصديد علامة من علامات الالتهاب ويعالج بالمضاد الحيوي المناسب . اما ارتفاع الاملاح المسماة uric acid فتعاج بالاكثار من شرب الماء ودواء Allopurinol أو cholchicine .... الخ

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا عندى ٥٠ عندى بروستاتا اعنى من وجع بعد التبول وحرقة عمله تحليله كن صديد اخذة مضاد لمدة عشرة ايام ولسة فى وجع بس خفيف عملت مزرعه بول النتيجة ليه هناك مكروب لمدة ٤٨ ساعه بس انا لسه فى حرقان بعد التبول

icon 2 مايو 2021