عملت اختبار ال semen analysis والنتيجة الحمد لله مليون والحركة وعندي ص

icon 15 أغسطس 2015
عملت اختبار ال semen analysis والنتيجة الحمد لله 32مليون والحركة 70% وعندي صديد وكتب ليا سبيرو فارم هل في خطورة ؟بس المشكلة كنت محتلم قبل التحليل ب27ساعة وافتكرت بعدها

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سالم محمد السري
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
الحمد لله . بالرغم من احتلامك خلال 72 ساعة تحليلك ممتاز . والصديد علاجه جيبد . توكل على الله .