ما هي اعراض دوالي الخصية والتهابات البروستاتا؟!

icon 19 يونيو 2014
ما هي اعراض دوالي الخصية والتهابات البروستاتا؟!

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
أعراض وعلامات دوالي الخصية تظهر علامات وأعراض الإصابة بهذا المرض على النحو التالي : - تورم الخصيتين وكيس الصفن أحيانا علما انه قد يحدث العكس ويلاحظ ضمور في الخصيتين . - الشعور بشد في كيس الصفن . - الشعور بالثقل في الخصية . - حدوث خلل في عملية قذف الحيوانات المنوية . راجع دوالي الخصية في القاموس، أما الاعراض المرتبطة بالإصابة بالتهاب البروستات قد تعتمد على نوع الإلتهاب أن كان حاد أو مزمن ، و معظم الأعراض تكون : - الالحاح المتكرر و الشعور المفاجئ للتبول - صعوبة في التبول - ألم أو حرقة أثناء التبول - قشعريرة وحمى - ألم في أسفل البطن قد يمتد غلى الخصيتين - رائحة كريهة للبول للمزيد راجع القام

تعليقات الزائرين

زائر زائر

لو سمحت انا كنت كاشف من كام شهر والدكتور قالي التهابات بروستاتا واداني علاج مشيت عليه اسبوع واستريحت مرجعتش تاني للدكتور ولا كملت العلاج التعب زاد اكتر وعملت اشعه قال اني عندي دوالي درجه اولي حاليا الpain جامد جدا وبيتنقل من الright testisلleft testis والleft بتبقا حواليها كلاكيع كبيره وبتورم وخدت روتاسي ومعاه دافلون وديوسيد سي وكنت ببدل بينهم وخدت تامسولين بلس وبيبون بلس وسيمبابروست وكمان الفنترن وميجاليز وليمتلس الليزيم دا غير المسكنات عاوز اعرف انا كدا عندي اي بالزبط ولو دوالي محتاج عمليه ولا

icon 13 أغسطس 2022
زائر زائر

احيانا بحس بثقل في الخصيتين و احيانا يختفي و اما بلمس مكان الثقل مبحسش باي وجع هل ممكن يكون فيه حاجه غلط لازم اروح اكشف ولا دا عادي لاني لسه مش متزوج

icon 17 مارس 2023