اشعر بوجع خفيف فى اعلى البطن كل حين وحين مش على طول و فى المنتصف من ال

icon 31 مارس 2012
السلام عليكم ورحمه الله اشعر بوجع خفيف فى اعلى البطن كل حين وحين مش على طول و فى المنتصف من الجمب الشمال وجع لم يؤلم وجع بسيط جدا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
بما انك لا تشرح هذا العارض فقط تقول انه جع بسيط لا استطيع افادتك اتمنى ان تعطيني شرح دقيق وكامل متى يبدأ ومتى ينتهي وهل هناك عوارض مصاحبة له مثل غاوات اسهال امساك وهل تتناول دواء ما الخ الخ اعد صياغة السؤال واتشرح بالتفصيل