انا عندى وعاوز اى السبب ف حالتى بحس بتعب وجسمى مكسر على طول وصداع شديد

icon 20 يونيو 2016
السلام عليكم انا عندى 21سنة وعاوز اعرف اى السبب ف حالتى بحس بتعب وجسمى مكسر على طول وصداع شديد وارهاق وبحس ان بعض الاماكن ف دماغى فيها ورم وان دراعى اليمين فيه حاجة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طارق لطفي على
باطنية
عليكم السلام هذه الاعراض ممكن يكون لاسباب كثيره و انت محتاجه لفحص طبيب