انا ٢٣ وزنى ٥٠ وطولى ١٦٦ اعانى من الم علي الكلي ولكن السونار بين انها

icon 22 نوفمبر 2015
انا ٢٣ سنة وزنى ٥٠ وطولى ١٦٦ اعانى من الم علي الكلي ولكن السونار بين انها سليمة وانه وجع عضلي فما هو علاج هذا الوجع علما بانه مستمر يوميا ولا اقم باي مجهود ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طارق لطفي على
باطنية
اذا كان عندك شد عضلى فى القفص الصدرى فوق الكلىى فيمكنك استعمال دواء مثل السليبركس 200 مج مرتين يوميا بعد الاكل حتى يزول الالم