بحس بانتفاخ فى القولون والام فى المسانه ونفسى مش مرتاح وبحس انى عاوزه ارجع والام فى جنبتى وعاوزه حاجه طبيعيه علشان برضع

icon 1 يونيو 2015
بحس بانتفاخ فى القولون والام فى المسانه ونفسى مش مرتاح وبحس انى عاوزه ارجع والام فى جنبتى وعاوزه حاجه طبيعيه علشان برضع

إجابات الأطباء على السؤال

د. شاهين بركات
باطنية
يفضل إجراء فحص من قبل طبيب باطني لتقييم الوضع لوجود أعراض تشمل الجهاز البولي وأخرى تشمل الجهاز الهضمي