بستخدم فورسيجا أقراص 10م - وكان تحليل Creatnine بتاعى 0.963كده فى مشكله انو مع الوقت يعمل مشاكل فى الكلى . ولو قدرت احافظ على مستوى السكر (100:130)بالحميه وممكن اوقف العلاج

icon 26 فبراير 2019
بستخدم فورسيجا أقراص 10م - وكان تحليل Creatnine بتاعى 0.963كده فى مشكله انو مع الوقت يعمل مشاكل فى الكلى . ولو قدرت احافظ على مستوى السكر (100:130)بالحميه وممكن اوقف العلاج

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد سعيد رشدي
باطنية
التحليل كويس ولكن عليك عمل تحليل urine for microalbuminuria على الاقل مره كل 6 اشهر لمتابعه وظايف الكلى ممكن توقف العلاج لو اتبعت حميه لوحدها مع الريلضه تحافظ على السكر120

تعليقات الزائرين

زائر زائر

السلام عليعم انا عندي سكري واتناول اماريل 4m مع گالفو س ميت 1000/50 ولازال سكري عالي يتراوح بين 400 الى 500 بمذا تنصحوني بعلاج اخر جزامم الله خير

icon 5 أكتوبر 2021