والدى بيعانى من هبوط شديد وتعرق بالجسم وبرودة بالاطراف ولما بياخذ سكريات بيروح الهبوط تدريجى حلل سكر صايم 73 وفاطر 145 هو بياخد دياميكرون ام ار60 قرص قبل الفطار شكرا مقدما

icon 31 يوليو 2016
والدى بيعانى من هبوط شديد وتعرق بالجسم وبرودة بالاطراف ولما بياخذ سكريات بيروح الهبوط تدريجى حلل سكر صايم 73 وفاطر 145 هو بياخد دياميكرون ام ار60 قرص قبل الفطار شكرا مقدما

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ميراج بخيت
باطنية
يجب عمل تحليلhba1c مع تنظيم الطعام وتاكد من وجود نشويات بالطعام