Esr عالي وجميع التحاليل الاخر ي سليمه ومع وجود اجسام مضاده نسبتها

icon 13 أكتوبر 2015
Esr عالي 38 وجميع التحاليل الاخر ي سليمه ومع وجود اجسام مضاده نسبتها 2%

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طارق لطفي على
باطنية
اجسام مضاده ضد ماذا ؟ نسبة سرعة الترسيب 38 ليست مرتفعه قوى و مستحيل ان يعطيكى اى طبيب معلومات مفيده بناء على المعلومات المعطاه وعلى اى حال فى احتمال ان يكون عندك التهاب فى المثانه وممكن تاخذى دواء اسمه ciprofloxacin 500mg مرتين يوميا بعد الاكل لمدة 10 ايام وبالنسبه للاجسام المضاده فنسبتها بسيطه واى كان اسبابها فلا مدعاه للخوف