انا والده من ٥٥ يوم وركبت اللوب قبل نهايه الاربعين ب٣ ايام وكان عندى تسمم حمل ودلوقتى لو مشيت او وقفت شويه او من غير حركه بحس بنغزه ومغص ووجع كده فوق منطقه البكينى دا من ايه

icon 8 أكتوبر 2018
انا والده من ٥٥ يوم وركبت اللوب قبل نهايه الاربعين ب٣ ايام وكان عندى تسمم حمل ودلوقتى لو مشيت او وقفت شويه او من غير حركه بحس بنغزه ومغص ووجع كده فوق منطقه البكينى دا من ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مروان السمهوري
نسائية وتوليد
من اللولب.راجعي طبيبك