حصل جماع واخد ٤ اقراص ياسمين ع مرتين لمنع حمل وبعد اسبوع ركبت لولب نحاسي قبل دورة باسبوع نزل عليا دم بعد تركيب مباشرةلمده ٥ايام وخايفه يكون حمل ونزل هل لولب بينزل الحمل ف اسبوع

icon 16 أبريل 2018
حصل جماع واخد ٤ اقراص ياسمين ع مرتين لمنع حمل وبعد اسبوع ركبت لولب نحاسي قبل دورة باسبوع نزل عليا دم بعد تركيب مباشرةلمده ٥ايام وخايفه يكون حمل ونزل هل لولب بينزل الحمل ف اسبوع

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رامي رشاد قرقش
نسائية وتوليد
كل الاحتمالات وارده بس على الاغلب لن يكون حمل

تعليقات الزائرين

زائر زائر

بيحصل حمل بعد القذف حتي لو ركبت لوللب في يوميها ونزل دم

icon 19 يونيو 2023