سعادة ال زوجتي تعاني من التهاب في الفرج والمهبل مع تورم بسيط في الفرج

icon 5 سبتمبر 2015
السلام عليكم سعادة الدكتور زوجتي تعاني من التهاب في الفرج والمهبل مع تورم بسيط في الفرج واحمرار وحكه شديده والام اثنا الجماع . ولكم منا جزيل الشكر.

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور زهير الكيالي
نسائية وتوليد
طبعاً الافضل عمل مسحه للافرازات ليتقرر العلاج لكن ممكن ان تتناول دفلوكان ١٥٠ حبه في الاسبوع لمدة ٤ اسبيع كانستين كريم مهبلي واحد في الاسبوع لمدة ٤ اسابيع كريم دكتاكورت استعال خرجي عند الضروره