انا فى تالته ثانوى وعملت عمليه فى بدايت ال ومطلوب منى عمليه قلقانى ونف

icon 24 يناير 2015
انا فى تالته ثانوى وعملت عمليه فى بدايت السنه ومطلوب منى عمليه قلقانى ونفسيتى تعبانى وعندى ارهاق مستمر فى جسدى جعلنى نايمه باستمرار ايما اكل باستمرار وعندى صداع دائم وبشك فى الى حوليا علطول وعلطول بفكر فى الانتحار لبعض الاسباب النفسيه من اهلى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور علاء الفروخ
معالج نفسي
احيانا تصاحب الامراض العضوية او العمليات الجراحية اعراض قلق واكتئاب... انصحك باستشارة طبيب نفسي قبل وبعد العملية