كيف اتعامل مع المريض ومش عايز يتعالج وبيشرب حشيش وعايز يتوب ومش عارف وبيقول انا بعمل كدة علشان الام النفسية وسعات بيقول عايز اتعالج ومحتاج ل دكتور

icon 10 فبراير 2016
كيف اتعامل مع المريض ومش عايز يتعالج وبيشرب حشيش وعايز يتوب ومش عارف وبيقول انا بعمل كدة علشان الام النفسية وسعات بيقول عايز اتعالج ومحتاج ل دكتور

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ديفيد جورج مشرقي
معالج نفسي
اذا كان يقول أنه يريد الذهاب للطبيب فهذه فرصة ذهبية لزيارة طبيب نفسي ووضع خطة علاجية مناسبة. تعاطي الحشيش قد يكون بسبب معاناته النفسية، ويستعمل الحشيش كنوع من العلاج الذاتي. أنصح بانتهاز فرصة انه يقول انه يريد العلاج والتوجه لزيارة طبيب نفسي بأقصى سرعة