انا سنى بعانى من التهته بشكل كبير جدا ومدمر فى حياتى بسبب ذلك حتى فى ا

icon 6 مايو 2011
انا سنى 21 عام بعانى من التهته بشكل كبير جدا ومدمر فى حياتى بسبب ذلك حتى فى العمل بكون ساكت مبكلمش ارجوكم افيدونى كيفية العلاج منها نهائيا انا على طول خجول جدا قدام الناس وبتعرض لمواقف صعبة جدا والناس بيسهزاو بيا

إجابات الأطباء على السؤال

د. غانم مصطفى غانم
الأنف والاذن والحنجرة
المشكله لها العديد من الاسباب منها العصبيه النفسيه التركيبه العضويه بالنسبه للعلاج يعتمد على السبب، في اغلب الاحيان الثقه بالنفس ومحاولت الحديث بصوت عالي على انفراد وممكن امام المرآه يساعد على التغلب على المشكله Dr.Ghanem Ghanem. Arab Care Hospital. Tel:+970-2-2986420 Fax:+970-2-2986424