انا عندي طفل عنده سنين ونص دايما عنده زكام و ابتديت الاحظ ان سمعه ضعف

icon 4 فبراير 2016
انا عندي طفل عنده 3سنين ونص دايما عنده زكام و ابتديت الاحظ ان سمعه ضعف ودايما يطلب مني اعيد عليه الكلام فكشفتله واتضح ان عنده ماء ورا الاذن وكتبله علاج فينادون وماكسيلاز فهل ص

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور موفق محمد محمد
الأنف والاذن والحنجرة
اذا استمر الماء خلف الإذن بعد المعالجة اكثر من شهرين يجب اجراء عملية ووضع انابيب تهوية بالأذن